Zangles/Vocalcoaching

jjoh

24 november 2016

Geen reacties

Home Muzieklessen

Zangles in Uden (Vocal Center Uden)

Zingen maakt blij

 

Waar gaat het om bij onze zangles in Uden? Met zingen geef je een stukje van je ziel weg aan je publiek. Je kunt het van de technische kant benaderen, maar ook zeker vanuit de gevoelskant om het beste resultaat te krijgen. Het leuke aan zingen is dat wanneer je passie hebt, je eigenlijk al kan beginnen. Je hebt geen dure instrumenten nodig, het geeft ontspanning en je boekt snel resultaat. Iedereen kan leren zingen, het is als het ware ook het toepassen van een techniek met jouw instrument: de stemband. Daarnaast geeft het ontspanning en bevrijding. De zangles in Uden is gericht op het leren zingen van melodieën, gezond zingen, het aanleren of verbeteren van technieken en het ontdekken van muziekstijlen. Op een voor jouw fijne, veilige en prettige manier leer je jouw stem ontdekken en daarmee zul je het beste uit jezelf gaan halen. Gericht op ‘hoe wil jij klinken’ de vertaalslag maken naar de juiste techniek om tot de gewenste sound te komen. Waarbij interpretatie de eerste stap is.

 

Jouw sound

 

Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan het ontwikkelen van jouw sound, presentatie, maar ook microfoontechniek. Met gebruik van Vocal Essence Singing Method en de juiste aanpak, gericht op jouw visie en doelstelling, zullen we jouw grenzen verleggen en het beste uit jou halen. Daarbij kijken we verder dan alleen het instrument en de klankkast (de stem), maar zeker ook naar jou als vocalist en jouw passie. Hoe wil jij klinken en hoe kun jij klinken?

Doelgroep voor zangles in Uden:

 

Beginners, gevorderden en/of (semi) professionals.

 

Tarief:

 

€ 31,25 per 30 minuten (<21 jaar) / € 56,50 per 60minuten (<21 jaar)

€ 37,81 per 30 minuten (>21 jaar) / € 68,37 per 60 minuten (>21 jaar)

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een voordeelbundel en naar aangepaste frequenties en duur van de lessen!

Wil je een kennismakingsles boeken om kennis te maken met de vocalcoach, de zangtechnieken en vocale mogelijkheden vraag dan een introductieles van 45 minuten:

€ 45,40 per 45 minuten (<21 jaar) / € 54,93 per 45 minuten (<21 jaar)

 

Vraag via de button hieronder een introductieles vocal coaching aan!

KLIK hier voor een introductieles vocalcoaching

Bekijk ook onze andere muzieklessen

 

Tags :