Joyce
Home

Joyce van der Sangen

Joyce van der Sangen

 


Instrumenten:
Zang – Piano – Keyboard – Alt Saxofoon

Stijlen:
Pop – Rock – Blues

Extra’s:
Bandcoaching – Groepslessen – Masterclasses – Kinderfeestjes


Joyce van der Sangen (D-Joiz) is een allround zangeres die haar strepen onder andere heeft verdiend in het coverband circuit. Met verschillende gerenommeerde coverbands heeft ze de afgelopen jaren als frontvrouw het hele land doorgereisd. Ook als solist toert zij regelmatig door Nederland van feest tot feest. Sinds een jaar of twee geeft Joyce les bij muziekscholen in de regio Eindhoven en heeft ze in 2015 de Muziekfabriek D-Joiz gelanceerd in Uden. Voor zangles, pianoles, keyboardles en alt saxofoonles.

 

Met haar krachtige stem met enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet Joyce je te vermaken maar ook zeker te raken! Ze is geschoold in de technieken Vocal Essence Singing Methode, Estill Voice Training System (klassiek, muziektheater) en Complete Vocal Technique (Pop/Rock) en geeft aan de hand van deze systemen zangles en vocalcoaching.

 

Joyce van der Sangen is een multi-instrumentalist. Zo bespeelt ze ook nog eens keyboard, piano en alt saxofoon. Ze is uitstekend op de hoogte van de theoretische muziekleer (solfège) die zij ook toepast in haar lessen als muziekdocent (algemene muziekvorming of instrument piano/keyboard en altsax).

 

Op het podium is Joyce te vinden met haar band Trouble (A tribute to Beth Hart), feestband KnockOut , allround coverband Rootz en met de akoestische band BAM! Kijk ook eens op www.d-joiz.nl.

 

Joyce van der Sangen vertelt

 

“In september 2015 heb ik Muziekfabriek D-Joiz opgestart en ben ik met muzieklessen gestart in Uden. In een korte tijd is dit clubje flink gegroeid. Lessen bij mij zijn niet alleen gericht op leren muziek maken, maar ook op de beleving. Zo zijn er altijd een aantal momenten in het jaar waar je jouw muziek kunt laten horen aan het publiek.

 

De grootste kick is dat wanneer een leerling resultaat boekt als gevolg van een techniek die ze van mij leren. En al helemaal als je dit ook ziet tijdens een voorspeelmiddag/avond. De glimlach op het gezicht, de trots die ze uitstralen en nog mooier de verbazing die ze hebben als ze zelf merken wat ze in hun mars hebben als ze de juiste techniek toepassen. Of het nou zang, piano of saxofoon betreft! Wat maakt de les bij mij nou zo leuk? Bij mij volg je les op maat! Jij leert wat jij wil leren, jij zingt/speelt wat jij wil zingen of spelen. Alles wat je leert is in dienst van een bepaald lied om snel resultaat te boeken.

 

Ik ben een docent die heeeeel veel over heeft voor mijn talenten! Ik denk met je mee in nummerkeuzes, ik zorg eventueel voor piano opnames of karaokebanden om thuis te oefenen en ik sta altijd voor je klaar in case of emergencies. Met mijn enorme passie voor muziek en het overbrengen daarvan, help ik je om ook de beste artiest uit jou te halen.”